Ανεκδοτάρα με μαμάδες: Η κόρη και οι γαμπροί – Οι μαμάδες γνωρίζονται στη στάση του λεωφορείου και συζητούν για τις κόρες τους
Λέει η μια μαμά:
«Η κόρη μου είναι 25 χρονών. Πριν 3 χρόνια τα είχε με έναν Πλούσιο δικηγόρο με Porsche… Στα λογοστέματα (πριν τον αρραβώνα υπόσχεση γάμου) κάναμε γλέντι τρικούβερτο! Άλλο να σου λέω και άλλο να το ζεις!…. αλλά στον μήνα πάνω χώρισαν.
Μετά τα έφτιαξε με ένα γιατρό με Ferrari. Αυτός είχε πιο πολλά λεφτά… Αρραβωνιάστηκαν και κάναμε ένα γλέντι που κράτησε τρεις μέρες. Αλλά δεν κράτησε. Σε 2 μήνες χώρισε και μ΄ αυτόν.
Μετά παντρεύτηκε με έναν τραπεζίτη. Τι να σου λέω… λεφτά με ουρά… Όταν παντρεύτηκαν κάναμε ένα γλέντι που βούιξε ο κόσμος από την πολυτέλεια και τα πλούτη…. Όμως και μ’ αυτόν χώρισαν μετά από 1 μήνα…
Τώρα τελευταία τα έχει με ένα Διευθυντή πολυεθνικής… Εκεί να δεις χρήμα… Σπίτια, αυτοκίνητα… Όταν γνωριστήκαμε πήγαμε στον Ρέμο να το γλεντήσουμε και κέρασε όλο το μαγαζί…. Και μ’ αυτόν όμως δεν τα πάνε καλά και μάλλον θα χωρίσουν.
Αλλά για πες μου και εσύ… Πες μου για την δικιά σου κόρη.»
«Ε… τι να σου πω… και μας πουτ**α είναι, αλλά δεν το γλεντάμε έτσι!»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΕΔΩ
Ανεκδοτάρα με μαμάδες: Η κόρη και οι γαμπροί
Σόκιν ανέκδοτο: Ο Αμερικάνος, ο Ρώσος και ο Έλληνας γενετιστής βρίσκονται σε ένα συνέδριο όπου παρουσιάζουν τις ανακαλύψεις τους
Ο Αμερικανός λέει: “Εμείς, κύριοι συνάδελφοι κατασκευάσαμε με διάφορα πειράματα στο DNA το περίφημο λαγογούρουνο. Αυτό είναι συνδυασμός λαγού και χοίρου και πολλαπλασιάζεται σαν το λαγό αλλά μεγαλώνει σαν το γουρούνι. Έτσι θα λύσουμε το πρόβλημα της πείνας στην Αφρική.
Το ακροατήριο χειροκροτεί ενθουσιασμένο!
Ο Ρώσος βγαίνει και λέει: “Εμείς, κύριοι, κατασκευάσαμε τον “καγκουρόταυρο”, συνδυασμό καγκουρό και ταύρου. Μπορεί να πηγαίνει τα παιδιά στο σχολείο, μέσα στο τσεπάκι του, αλλά είναι και δυνατό σαν τον ταύρο για να τα προστατεύει.
Πάλι ενθουσιώδη χειροκροτήματα!
Ο Έλληνας. “Εμείς κύριοι κατασκευάσαμε την “Μ@νoψειpoλαμπiδα”, συνδυασμό Μ@νoψειpας και Πυγολαμπίδας.
Το ακροατήριο τα χάνει, μέχρις ότου κάποιος τολμάει να ρωτήσει: “Καλά, και σε τι χρησιμεύει αυτό το πράγμα;”
Και ο Έλληνας: “Στην Ελλάδα, κύριοι, αυτό το πράγμα είναι πολύ χρήσιμο. Όπου βλέπεις φωτάκι δεν γ@μεiς!”.